06 اسفند 1393 - 4:58
شناسه خبر: 2129
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
جایگزین تیلاپیا چه ماهی است؟
گونههای بومی مختلف و متنوعی برای جایگزینی تولید تیلاپیا وجود دارد؛ بنابر این میتوان با بررسی و مطالعه در تولید گونههایی که به محیط زیست صدمهای وارد نکند در تولید و پرورش ماهی سرمایه گذاری کرد.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، مدیرعامل اتحادیه سراسری تکثیر و پرورش میگو؛ ماهی و آبزیان گفت: سرمایه گذاری برروی تولید گونههای ماهی که در دنیا بازار خوبی دارند با بروزرسانی فناوری و تکنولوژی موجب رشد تولیدات خواهد شد که این امر هم به نفع تولیدکننده و هم صادرکننده است.
ارسلان قاسمی، در رابطه با معایب پرورش ماهی تیلاپیا اظهار کرد: ماهی قزل آلا و خاویار ایران در دنیا پرطرفدار و بیرقیب است و تمرکز برروی پرورش این گونهها رشد صادرات را در پی خواهد داشت.
وی افزود: میتوان به جای اصرار به پرورش ماهی تیلاپیا برروی پرورش ماهی قزل آلا و یا ماهی خاویاری تمرکز کرد؛ زیرا این گونه از ماهیان توانایی تصاحب بازارهای جهانی را دارند.
قاسمی با اشاره به اینکه ماهی تیلاپیا به اکوسیستم ضربه میزند افزود: اتحادیه سراسری تولیدات ماهی مخالف با پرورش تیلاپیا است این گونه ماهی گونهای گوشتخواری است ممکن است به اکوسیستم ضربه وارد کند.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تکثیر و پرورش میگو؛ ماهی و آبزیان اظهار کرد: گونههای بومی مختلف و متنوعی برای جایگزینی تولید تیلاپیا وجود دارد؛ بنابر این میتوان با بررسی و مطالعه در تولید گونههایی که به محیط زیست صدمهای وارد نکند در تولید و پرورش ماهی سرمایه گذاری کرد.
منبع: ایانا